Ostatnio przeglądane
Wydawnictwo JednośćAutorzy: Umberto...
978-83-7660-707-8
Nowy produkt
Wydawnictwo Jedność
Autorzy: Umberto Galimberti i Giovanni Ballarini
ISBN: 978-83-7660-707-8
Rok wydania: 2013
Stron: 368
Oprawa: twarda, obwoluta
Format: 270x360 mm
4 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Od Wydawcy:
Przepiękna księga poświęcona wszelkim możliwym smakom kuchni włoskiej. Przedstawia wszystkie potrawy i ich składniki, które sprawiły, że kuchnia ta jest tak wyjątkowa. Podróż przez kulinaria Włoch dzięki pięknym fotografiom oraz tekstom obfitującym w ciekawostki i anegdoty dla każdego czytelnika będzie wręcz oszałamiająca. Naturalnie na trasie tej podróży znajdują się również liczne przepisy i tradycyjne włoskie sposoby przyrządzania potraw. Żadne włoskie specjały nie będą już miały przed nami tajemnic:
Na razie nie dodano żadnej recenzji.